Deze gin doet rimpels en kraaienpootjes verdwijnen (foto)

Gin is geen hype maar een blijver: dat wisten we al lang.

De Belg is op dit moment onder te verdelen in drie categorieën : De niet gin-drinker, zij die opeens beweren altijd al gin en tonic gedronken te hebben en tenslotte de nieuwe gin-drinker.

Voor de eerste categorie is er nu misschien een nieuwe reden om dit lekkere drankje eens uit te proberen: een gin waarvan je jonger wordt. Een destilleerderij heeft een gin op de markt gebracht te hebben die dit effect teweeg kan brengen, met opneembare collageen als hoofdingrediënt.

De gin kreeg de naam CollaGin – snap je ‘m? De drank wordt beschreven als de ideale oplossing voor zij die jong willen blijven, maar alcohol niet willen opgeven. Het anti-verouderingseffect is te wijten aan boticanals – producten met een plantaardige oorsprong – die bekendstaan om hun verjongende eigenschappen, gecombineerd met drinkbaar collageen. Volgens de fabrikant is het een alcoholische equivalent van een gezichtsmasker. Onze aanmaak van collageen neemt namelijk af naarmate we ouder worden, waardoor we rimpels krijgen en de huid haar elasticiteit verliest.

Je kan de gin kopen via drinksupermarkt.com, voor £ 34,99 (zo’n € 44).

‘s Ochtends wakker worden met een hevige kater en nadien in de spiegel kijken was nog nooit zo leuk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More