Deze gespierde grootmoeder is nog niet klaar voor de wekelijkse bingo-avond (foto’s)

Roodkapje mag op beide oren slapen. Wanneer de boze wolf deze grootmoeder probeert op te vreten kan hij weleens van een zeer kale kermis én tandenloos wederkeren.

Want de 48-jarige Robin Hills heeft biceps met een omtrek van 43 centimeter. De cipier uit Ontario, Canada traint dan ook zes keer per week om haar fysiek te behouden en daarnaast doet ze ook aan bodybuilding. Haar grootste fans zijn haar drie kleinkinderen Abel, Avianne en Wynter.

Zodra ze in 1989 afstudeerde werd ze verliefd op de sport en is ze in feite nooit gestopt. Ook meteen na de bevallingen van haar twee dochters vloog ze meteen terug naar de gewichten om haar buikje weg te werken.

Ze is één brok spiermassa met een gewicht van maar liefst 90 kilo. Twee keer per jaar doet miss Hills mee aan een professionele bodybuilding-competitie, maar ze traint in de eerste plaats omdat het wonderen doet voor haar zelfvertrouwen. Ze spoort ook iedereen aan om aan beweging te doen en het hebben van (klein)kinderen mag geen struikelblok zijn.

Calorieën tellen doet ze niet echt, maar toch slaat ze haar vijf maaltijden per dag nooit over.

Dat oma een beetje lijkt op opa, laten we even terzijde.

1

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More