Deze Game Boy wekker speelt ’s ochtends uw favoriete Nintendo Theme Songs (foto)

Zeven procent meer hartaanvallen door het zomeruur, kregen we onlangs te lezen. Gelukkig kalmeert deze radiowekker u met geluiden die u meteen terugbrengen naar uw kindertijd.

Als u in de jaren negentig bent opgegroeid, kan het zijn dat de Game Boy een speciale plek in uw hart heeft. Toegegeven, de 8-bit games op een monochroom displayvenstertje komen prehistorisch over op de jeugd van vandaag, maar toen was het nooit geziene hype. Nu krijgt u dankzij de Game Boy Alarm Clock de kans om die nostalgie elke ochtend te herbeleven.

Een exact replica van de geliefde handconsole die u wekt met de overbekende geluiden en Theme Songs van populaire spelletjes als Super Mario Land, Legend of Zelda: Link’s Awakening, en Blades of Steel. Een echte van van retro-games zou met moeite een echte Game Boy kunnen onderscheiden van deze radiowekker, dit omdat de wekker gelicencieerd is door Nintendo zelf en dus op ieder klein detail is gelet. Van de spelknoppen tot de kleur: alles komt overeen.

De klok werkt op AA batterijen en kost u 29 euro.  Of u hierdoor even levendig uit bed zal springen als Mario over een platformpje is nog de vraag.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More