Deze exotische bamboe Airbnb in Bali is de ultieme rustplek (foto’s)

Reizen in Azië om uiteindelijk te eindigen in een villa of hotel naar westerse normen? Dan liever vakantiewoningen die de sfeer en cultuur van het thuisland uitademen.

Zoals dit even grote als sprookjesachtige bamboepaleis in het exotische Abiansemal in Bali, Indonesië, nabij de heilige Ayung-rivier. Het bouwwerk telt zes verdiepingen en heeft een infrastructuur die de gezonde openlucht, de jungle én een beetje luxe combineert.

Het paleis bestaat uit verschillende  loungegebieden, vier slaapkamers met een eigen badkamer, een keuken, een eetplaats, een zwembad, een mediakamer, WiFi en een persoonlijke butler.

“Hier zijn die onnozelaars van P-magazine weer met een droomlocatie die alleen voor de rijksten der aarde is weggelegd”, denk je? Eigenlijk niet, want je kan de hele locatie afhuren voor 696 euro per nacht. 

Boek dus samen met een grote vriendenkliek en de kostprijs per nacht zal aardig meevallen.  De recensies liegen er niet om. Dit is een stukje paradijs op aarde.

1

Image 1 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More