Deze elektrische, digitale pijp-vaporizer wilt u zeker niet aan Maarten geven

Mocht Sherlock Holmes vandaag nog geleefd hebben, dan liep hij gegarandeerd rond met deze pijp. Iedereen moet nu eenmaal met zijn tijd meegaan.

Een elektrische pijp kunt u goed vergelijken met een e-smoker. Deze werkt namelijk ook met een vloeistof die verdampt. Bij normale sigaretten wordt er teer verbrand. Bij een elektrische pijp is dit niet het geval. De vloeistof die zich in de elektrische pijp bevindt wordt tot het kookpunt gebracht en hierdoor ontstaat er damp die u inademt. Het grote voordeel hiervan is dat het een stuk minder ongezond is dan het roken van een sigaret, waarmee u ook teer en andere rotzooi binnenkrijgt. Een elektrische pijp kan wel nicotine bevatten. Dit kunt u zelf kiezen.

De RT4200 Vape Pipe beschikt over een keramische verwarmingsruimte voor optimaal behoud van smaak en kwaliteit. De kit bevat vele accessoires, batterijen, patronen en USB-oplader inclusief.

De elegante hipsters onder ons weten al wat te bestellen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More