Deze datingshow heeft interessante twist op het klassieke recept (video)

Je dacht dat een maand lang in je kot blijven al een sterk staaltje van uithoudingsvermogen was?

Wel, beeld je het volgende in. Je bent jong, knap, gespierd en de hormonen gieren door je lijf. Je wordt gedropt op een prachtig exotisch eiland in een villa waar het aan luxe niets ontbreekt. Maar je bent niet alleen. Vijf even aantrekkelijke mensen van het andere geslacht zijn ook aanwezig. Jullie mogen zoveel feesten, drinken, luieren en kletsen als elke hersencel toelaat. En dat zonder mondmasker.

Maar er is er één addertje onder het gras. Elkaar opgeilen mag, mits er geen enkele vorm van fysiek contact gebeurt. Want elke aanraking, streling en schuurmoment zorgt ervoor dat het prijzengeld van 100.000 dollar naar beneden zakt.

Slagen de 10 bloedmooie vrijgezellen erin dit experiment zonder huidcontact heelhuids te doorstaan, mogen ze de prijzenpot onder elkaar verdelen. Of wat er van overblijft tenminste. Dat is het concept van de nieuwe datingshow ‘Too Hot To Handle’. 

Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten wat voor drama dit gaat opleveren, de show is namelijk vanaf 17 april te zien op Netflix.

Nu weten we tenminste waar al dat wc-papier naartoe is.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More