Deze carwash voor peperdure bolides ziet er uit als een stijlvolle nachtclub (foto’s)

Je hebt al je dure spaarcentjes opgesoupeerd aan een extreem dure sportwagen, dan wil je natuurlijk ook dat-ie blinkt als een spiegel. Tijdens het wassen wil je er ook geen krassen op.

Daar heb je totaal niets van te vrezen wanneer jij je wagen binnenbrengt in de Black Star Car Wash in Moskou. Deze carwash is een ervaring op zich. Een zeer propere ervaring als het ware. Want hier zal je geen vieze aflopers of plassen water terugvinden. Neen, deze carwash-walhalla laat je bolide er terug uitzien als nieuw, terwijl jij in een loungeruimte kan genieten van een hapje en drankje met een uitstekend zicht op je dierbaarste bezit.

Dat de poetsruimtes allemaal zwart zijn met een ringvormig neonlicht erboven is niet toevallig. Dit kleurschema zorgt er namelijk voor dat de auto’s vanuit iedere hoek goed bekeken én gereinigd kunnen worden. Dat hebben we te danken aan de designstudio Greta Project.

Hoeveel roebels een wasbeurt kost is afhankelijk van het type wagen en kan aangevraagd worden via de website.

1

Image 1 of 7

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More