Deze buikspieroefening van The Mountain ziet er vrij pijnlijk uit (video)

Met een lengte van 2.06 meter en een krachtig gewicht van maar liefst 205 kilogram word Hafþór Júlíus Björnsson niks voor niks naar ”The Mountain” van Game of Thrones vernoemd.

Een gemiddeld persoon heeft 2.500 calorieën nodig. Onze berg vreet er dagelijks maar liefst 10.000. Hij heeft ook vijfmaal de titel ‘Sterkste Man van Europa’ op zijn naam staan, alsook allerlei wereldrecords zoals een deadlift van maar liefst 501 kilo.

Hij is getrouwd met de beeldschone Kelsey Henson. Deze mooie sportieve verschijning mag dan bijna een halve meter kleiner zijn dan haar man, maar laat je niet voor de gek houden. De fitness trainster/influencer kan waarschijnlijk meer liften dan ik en jij.

De broodwinning in de familie Björnsson is dus volledig afhankelijk van hun afgetrainde lichamen en ze moeten dus in vorm blijven.

Terwijl de gemiddelde sterveling al wreed content is met tien sit-ups of vijf seconden plankje spelen, doet The Mountain er graag een schepje bovenop tijdens zijn buikspieroefeningen.

Nu Björnsson zich binnenkort in de wereld van het boksen gaat laten zien moet hij slagen kunnen incasseren. Dit doet hij door op zijn rug te liggen met zijn handen op zijn achterhoofd en benen opgetrokken in een hoek van negentig graden. En dan maar een medicijnbal van vijf kilogram al het werk laten doen. Wie doet het hem na?

In dit tempo is hij in september volledig klaar is voor het zwaarste zwaargewichtgevecht ooit. Dan staat hij tegenover zijn aartsrivaal Eddie Hall in de boksring. De twee spierbundels kennen elkaar uit de Strongman-wereld, maar kunnen elkaars bloed drinken.

We beklagen de sparringpartners.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Kelsey Henson (@kelc33)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More