Deze Borg Cube Gaming PC is de natte droom van elke Trekkie (foto’s)

Elke Star Trek-fan kan het beamen. De Borg is de gevaarlijkste en tegelijkertijd meest fascinerende vijand uit het hele universum. Het zijn wezens met een mix van organische en kunstmatige lichaamsdelen.

Hun doel: alle rassen in alle zonnestelsels assimileren. Hun vierkantige schepen waren dan ook in staat om de ruimte-tijd te manipuleren. Ze zijn uitgerust met speciaal materiaal om de zware omstandigheden tijdens het reizen door de transwarp-gangen te kunnen verdragen.

Deze gaming PC zal die mogelijkheid echter niet hebben, maar ziet er niettemin geweldig uit. De behuizing is een exacte replica van de Borg Cube. Het gevaarte heeft een afmeting van 30cm x 30cm x 30cm en beschikt over een  4.2GHz 7th-gen Core i7 CPU processor, 64GB  DDR4 RAM geheugen,  GeForce GTX 1080 Ti GPU grafische kaart, 7.1 surround sound, HDMI en DisplayPort en een 4TB SSD schijf. Door de ingebouwde LED-lampjes die af en toe oplichten, lijkt het ook alsof er levensvormen aanwezig zijn.

Er zijn nog geen details bekend over de prijs of wanneer het op de markt komt.  Maar één ding is zeker: Resistance is futile!

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More