Deze blondine is niet te versieren met originele openingszin (foto’s)

Je hebt klassiekers als ‘Deed het pijn toen je uit de hemel viel’, maar Rachel maakte kennis met een kerel die nog wat anders uit de kast haalde.

De 23-jarige Rachel Brogan uit Schotland is nogal actief op de social media, waar ze al eens graag uitpakt met haar vrouwelijke rondingen. Helemaal verwonderlijk is het niet dat er geregeld kerels zijn, die haar via diezelfde social media pogen te versieren. Meestal zijn het dan jongemannen die haar vragen voor een avondje uit, al steken sommigen ook niet onder stoelen of banken dat ze er enkel op uit zijn hun stokbrood in haar honingpotje te soppen.

Onlangs kreeg ze echter op een avond via Facebook Messenger echter het volgende bericht: “Hey, heb je het gehoord van mijn grootvader?” Waarna Rachel zich afvroeg wàt ze dan wel moet vernomen hebben.

Vervolgens stuurt de kerel: “Sorry, verkeerde persoon. Ik wilde een meisje waarmee ik naar school ging een berichtje sturen, maar ik heb per abuis op jou geklikt. Ik dacht niet helemaal helder na, omdat mijn grootvader net gestorven is, sorry. Maar je ziet er wel leuk uit, ben je single?”

Hoewel ze niet besloot in te gaan op de jongeman zijn avances, vond ze het wel een originele manier en besloot ze het gesprek via Twitter te delen. Daarop kreeg ze heel wat reacties, zoals: “Hij zal een date nodig hebben voor de begrafenis”, of: “Zijn grootmoeder is nu toch single?”

3

Image 3 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More