Deze blonde vamp is verkozen tot beste adult-actrice van het jaar (foto’s)

De meest vindingrijke titel en de wulpste MILF van de afgelopen AVN-awards – de p0rno-oscaruitreiking in de adultindustrie – hebben we al bekendgemaakt.

Het beste bewaarden we echter voor het laatst. Dat is natuurlijk de belangrijkste categorie: All-Girl Performer of the Year. Een uitreiking waar je eens voor de verandering wel een ruk om geeft.

En die eer gaat dit jaar naar de 34-jarige Charlotte Stokley uit het Amerikaanse Utah. Omdat er tegenwoordig meer gratis adultfilms hun weg online vinden dan er Cara Pils wordt gedronken bij een stakingspiket, moet je als actrice goed uit de verf komen om op te vallen in deze industrie. 

Al zullen het in het geval van miss Stokley vooral witte verfspatten zijn, een onbekende is ze allerminst. Ze leerde kort na haar middelbare studies dit ondeugend wereldje kennen nadat haar kamergenoot – een stripper – haar introduceerde aan enkele producers. 

Sindsdien ging de bal(len) vlot aan het rollen, met allerlei shoots in pikante magazines, met als hoogtepunt Penthouse Pet van mei 2017. Ook stond ze model voor het merk American Apparel

Ondertussen heeft ze meer dan 100 films achter de kiezen (en tussen de benen), waaronder uitschieters als Teen Bitches 2 en Lesbian Massage 3. Ook had ze een klein rolletje in een echte Hollwood-film getiteld Black Dynamite.

Eén brok dynamiet dus, onze Charlotte. Al doet ze eerder iets in je broek ontploffen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More