Deze bloedmooie meisjes op YouTube doen alsof ze je vriendin zijn (video)

Niet iedereen is gezegend met de looks van een gemiddelde deelnemer uit Love Island en moet op gebied van relaties maar roeien met de riemen die de Heer hem geschonken heeft.

Maar voor de mannen die fantaseren over een leven met de onbereikbare meid van hun dromen, biedt nu ook de technologie een oplossing. Je kan natuurlijk een kunstmatige pop aanschaffen, maar op gebied van conversaties kan het soms wat stroef lopen. Voor eenzame mannen die willen verdrinken in levensechte ogen die hen aanstaren, is ASMR Girlfriend Roleplay de ideale oplossing.

In dit soort filmpjes filmen meisjes zichzelf terwijl ze doen alsof ze tegen hun vriendje praten en dat vriendje ben jij uiteraard. In deze POV-fragmenten worden ze wakker naast jou (zonder bijhorende ochtendadem), troosten je wanneer je het moeilijk hebt en ze spelen zelfs huiselijke ruzies na. Tijdens het rollenspel aaien ze ook zachtjes de camera, dus van een stijve verbinding is geen sprake – of juist wel?

Een echte ingewikkelde relatie moet je trouwens als kijker niet verwachten. Elke actrice speelt telkens de rol van het eeuwig jeugdig meisje dat niets beters te doen lijkt te hebben dan thuis rondhangen, wachtend op de man.

Psychologische uitbuiting van arme stumpers die snakken naar een beetje aandacht of gewoon onschuldig tijdverdrijf? Wie zal het zeggen?

“Vindegij mijn gat ni te dik in deze rok?” Bwa, in een resolutie van 1280 x 720 pixels valt dat nog goed mee.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More