Deze Air Jordans zijn gebaseerd op retro Nintendo-games (foto’s)

Vroeger was het leven een stuk eenvoudiger, luidt het cliché weleens. Dat geldt ook voor de gaming industrie.

Niet alleen zorgen retro games voor een nostalgisch gevoel, maar de kracht zit hem ook in de eenvoud. Van punt A naar punt B geraken via bewegende platformpjes en ondertussen wat wezentjes met schattige namen als Koopa Troopa pletten. Dit in tegenstelling tot de huidige, hyperrealistische games die gewoonweg te ingewikkeld zijn geworden en die constant proberen geld uit je zakken te slaan.

Nintendo lijkt dan ook een nieuwe strategie te hebben: inspelen op onze nostalgie. Met de app Pokémon-Go, Super Mario op de iPhone en het op de markt brengen van de NES Classic binden ze oude en nieuwe fans aan zich. Maar dat succes is ook de kledingindustrie niet ontgaan.

Wat zeg je bijvoorbeeld van deze Air Jordan IV’s, gebaseerd om de Game Boy, Nintendo en Super Nintendo consoles? Ieder paar is handgemaakt en van elk design werden slechts tien stuks gemaakt door Freaker Sneaks Customs. Je betaalt dan ook 1.170 euro voor een paar. Kostelijke grap, maar je kan wel indruk maken bij deze zeer sexy meiden.

1

Image 1 of 8

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More