Deze adult-film kreeg de prijs voor Meest Vindingrijke Titel van 2020

Wij hier op de P-redactie weten wat doen de komende week.

De Oscars voor de volwassenindustrie passeerden onlangs de revue. De Adult Video News Awards bestaat normaal elk jaar uit een rode loper-evenement in het Hard Rock Hotel te Las Vegas. Prachtige dames met genoeg zuigkracht om een bowlingbal doorheen een limonaderietje te zuigen, krijgen dan eindelijk de eer die ze verdienen voor al dat harde werk. 

Maar ook deze prijsuitreiking werd nu via een livestream gepresenteerd en dat onder de professionele begeleiding van de opvallende ceremoniemeesteressen Nikki Benz en Emily Bloom. Liefst 120 categorieën kwamen aan bod, gaande van Best Fetish Manufacturer tot Best Oral Production.

Alle laureaten overlopen gaan we niet doen, dat zou bij sommigen een permanente polsverstuiking opleveren. Wel nemen we een kijkje naar de meest in het oog spuitende springende rubrieken, om te beginnen met de meest hilarische.

Dankzij de categorie Clever Title of The Year, besef je pas wat voor creatieve mensen er werken in deze miljardenindustrie.

Wie zou dit jaar de opvolger worden van Black Loads Matter (2018) en Hamiltoe (2019)?

Deze genomineerde titels hebben het uiteindelijk niet gehaald:

Breathless Pensioners Orgy
Chad White Is the Jackoffanator
Furgina
The Loin King
My Cockbroker Pays Dividends
Pound My Cashmere Cave
Sasquatch Pussy
Son Fun in Mum’s Bum
Stand by Your Trans

Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, en dat is dit jaar: I’m Not That Kind of Girl Unless You’re My Brother.

Een ode aan alle ondeugende stiefzussen, zeg maar.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More