Deze adult-actrice heeft de spectaculairste voorgevel in haar sector (foto’s)

Angela White staat op de laatste plek van de 20 meest bekeken vrouwelijke adultsterren van de afgelopen 15 jaar.

Maar met volgende trofee onder haar armen, kan ze weleens als een raket omhoog schieten in de rankings. De 35-jarige White werd namelijk door de industrie beloond met de Adult Video News Award voor de categorie Most Spectacular Boobs.

Vrij vertaald: joekels om niet over te memmen. De Australische juffrouw was trouwens ook laureate in de categorieën Favorite Female Porn Star en Social Media Star. Tja, 7,1 miljoen volgers op Instagram alleen al, dat zijn een heleboel verstuikte rechterpolsen.

Haar bijnaam is tevens The Meryl Streep of P0rn, omdat ze toch ook over wat acteertalent beschikt: de loodgieter overtuigen om haar leidingen te ontstoppen moet toch enigszins wat geloofwaardig overkomen.

Leuk weetje: miss White stelde zich in 2010 kandidaat voor de provinciale verkiezingen in Victoria en ging toch lekker met 2,9 procent van de stemmen lopen. Maar nu terug naar haar pluspunten, want deze twee kadees hebben met een straatlengte gewonnen van de concurrentie.

Ze zijn trouwens 100 procent echt, net zoals deze foto’s.

6

Image 1 of 7

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More