Deze actrice zal Dora The Explorer vertolken in de live-action verfilming

Een tijdje terug hadden we al aangekondigd dat er een Dora-film in de maak was. Nu weten ook eindelijk wie deze guitige verkenner mag spelen.

Het is geen onbekende voor Paramount Pictures en producer Michael Bay, want ze speelde namelijk in Transfomers: The Last Knight. Het wordt de zestienjarige Isabel Moner. Haar hoofdje mag dan misschien niet zo breed zijn als dat van Dora, voor de rest zit alles goed. Ze is trouwens al bekend met de reeks,  aangezien ze de stem insprak van het figuurtje Kate in Dora and Friends: Into the City!.

Samen met haar aap Boots, rugzak en neefje Diego zal ze aartsmoeilijke puzzels moeten oplossen en spannende avonturen beleven… althans toch in de ogen van de zeer jonge fanbase. We zien Moner binnenkort in een stevige actiefilm, namelijk in Sicario: Day of the Soldado. Deze is vanaf 5 juli te zien. Van twee contrasten gesproken. 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More