Deze acteur zal de nieuwe Toxic Avenger spelen

Tegenwoordig worden mannen ontmoedigd om zelfs de meest fundamentele ‘mannelijke’ karaktertrekken te tonen, omdat ze anders beschuldigd kunnen worden van ‘toxische mannelijkheid’.

Ai, dat zal een probleem vormen voor deze superheld. Niet alleen redt de Toxic Avenger graag dames in nood, hij is nog giftiger dan al het kernafval van Doel en Tihange samen. In deze videotheekklassieker valt de nerd Melvin in een vat met chemisch afval. Hij verandert hierdoor in een monster met bovenmenselijke krachten. Melvin besluit zijn krachten in te zetten om de misdaad in zijn woonplaats Tromaville te bestrijden. De film had een productiebudget nog kleiner dan een opname van Hot Marijke, maar werd niettemin een commercieel succes. Met drie sequels en een cartoon tot gevolg.

Deze eighties-klassieker is er eentje die behoort in de categorie ‘zo maakt men ze niet meer’. Of moeten we zeggen: zo durven ze geen films meer maken. Want The Toxic Avenger is een lekker foute superheldenparodie vol platte seks en extreem geweld.  Kortom, te toxisch voor al de opgeheven vingertjes op Twitter.

Dus we zijn toch eens benieuwd in deze über-politieke correcte tijden wat een reboot van deze komedie zal opleveren. De slechteriken van dienst schaffen zich best al een kruisbeschermer aan, daar niemand minder dan Peter Dinklage de hoofdrol zal vertolken. De 51-jarige acteur kennen we natuurlijk allemaal als de schitterende Tyrion Lannister uit Game of Thrones.

Klein, maar wat een venijn.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More