Deze acteur uit La Casa de Papel heeft het lichaam van een Griekse god (foto’s)

***OPGEPAST: ARTIKEL BEVAT SPOILERS***

De Spaanse media heeft al laten weten dat La Casa de Papel seizoen vijf en zes besteld zijn door Netflix.

Oef! Want het laatste seizoen is weer geëindigd met een cliffhanger van formaat en iedereen wil natuurlijk weten of de sympathieke bankovervallers uit hun penibele situatie geraken. Over formaten gesproken, één acteur die we alvast niet meer gaan terugzien – tenzij in  een flashback – is Roberto Garcia. Zijn personage Oslo heeft helaas in seizoen twee al de pijp aan Maarten mogen geven.

In de serie vormt hij samen met zijn broer Helsinki (gespeeld door Darko Perić) een ijzersterk duo, letterlijk en figuurlijk. Grote angstaanjagende criminelen met een klein hartje. De 46-jarige Madrileen heeft nog niet veel film- of tv-ervaring achter de kiezen. Oslo in La Casa de Papel was dan ook één van zijn eerste rollen op een reclamespots na. Maar het staat meteen goed op je CV, zeggen we dan, want de spannende serie heeft al menig record verbroken op Netflix op gebied van kijkcijfers.

De kans dat Garcia zal getypecast worden als de bebaarde grizzlybeer van dienst zit er wel dik in. Hij is dan ook een fervent bodybuilder in zijn vrije tijd. Vanwege het typische rode uniform in de serie is het gespierde lichaam van deze mastodont nooit ten sprake gekomen.

Maar gelukkig zorgt Garcia via zijn Instagram er wel voor dat de wereld het weet.

Het doet ons afvragen waarom de Professor een heel gedetailleerd en inventief plan nodig had om de Bank van Spanje te overvallen, terwijl deze kerel eruit ziet alsof hij een bankautomaat uit de muur kan rukken?

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More