Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Deze 7 etenswaren kunnen super giftig voor je zijn

Martyna - 06-04-2020

Fruit is gezond en chocolade is ongezond, was het maar zo simpel. Want zelfs ‘gezonde’ etenswaren kunnen giftig voor ons zijn. Rauw vlees of bepaalde soorten vis lijken in de eerste instantie onschuldig, maar kunnen ons doodziek maken. Dit zijn 7 gevaarlijke etenswaren die we wel degelijk eten. 

1. Rauwe cashewnoten

Cashewnoten – eigenlijk zaden en geen noten -, we doen ze in onze havermout of gebruiken ze voor een heerlijke wok. Als je ‘rauwe cashews’ koopt in de winkel, zijn ze eigenlijk al gestoomd en niet echt rauw. Onbewerkte cashews bevatten een stof urushiol, die een huidreactie kan veroorzaken en in grote hoeveelheden zelfs dodelijk kan zijn. De cashews in de winkel zijn wel veilig voor consumptie.

2. KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE LIJST

 

 

Giftig eten

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken