Deze 4 seconden nieuwe ‘Fast & Furious’ kostten 8 maanden voorbereiding (video)

Sommige filmsterren zullen tot het eind der tijden verbonden zijn aan een specifieke filmreeks.

Tom Cruise aan Mission Impossible, Robert Downey Jr aan het Marvel Cinematic Universum en uiteraard Vin Diesel aan de Fast & Furious-saga. De kale spierbonk heeft de laatste jaren geprobeerd andere filmfranchises van de grond te krijgen, maar steeds met een teleurstellend resultaat.

Gelukkig kan hij altijd rekenen op het personage Dominic Toretto en zijn koeienstal van supersnelle bolides die maar nooit uitgemolken geraakt. Je kijkt voor de waanzinnige stunts en wagens die evenveel verkeersregels overtreden alsof ze zich in Brussel wanen.

Deel 9 zal uiteraard niet anders zijn en in de meest recente SuperBowl-spot kregen we al een voorsmaakje van wat er zal komen. Het meest opvallende shot was die waarin een auto op zijn zijkant door een gebouw heen vliegt en knalhard in een bestelwagen ramt. Dit gaat zo snel dat je automatisch denkt dat het allemaal computergegeneerde beelden zijn.

Maar regisseur Justin Lin bewijst het tegenovergestelde, door een video online te plaatsen die ons een snelle blik achter de schermen gunt. Indrukwekkend. 

Net zoals bij een echte ouwe Diesel lijkt deze film wel heel traag op gang te komen qua release. Universal Pictures liet weten dat, indien de bioscopen in mei niet heropenen, F9 waarschijnlijk pas in 2022 zal verschijnen.

In snelheid gepakt door een virus, ook Vinnie kan er nu van meespreken.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More