Deze 4 hotels in Zuid-Afrika bestaan écht!

Je gelooft niet dat deze hotels bestaan

Een reis doorheen Zuid-Afrika, het is een ervaring op zich. Maar zo’n rondreis kan stiekem best vermoeiend zijn, daarom is het juist belangrijk om in de juiste hotels te slapen. Een zacht bed, een prachtig uitzicht en lekker eten: daar zegt Culinaire Ambiance geen neen tegen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de mooiste hotels in en rond Kaapstad. 

Lodge Botlierskop Private Game Reserve

Botlierskop Private Game Reserve is een prachtig resort tussen de bergen van Outeniqua en de stranden van de Indische Oceaan. Dit hotel heeft prachtige kamers met een uitzicht om u tegen te zeggen. Maar daar stopt het niet bij: alle kamers van Botlierskop zijn chique ingericht en elke tent biedt tevens een privébadkamer met ruim ovaal bad en douche in de buitenlucht. Zonsopkomst en zonsondergang terwijl je in bad zit? Niet slecht! Je kan hier eveneens goed vertoeven bij het mooie buitenzwembad of ontspannen van een massage in de spa aan de prachtige oever van de rivier.

Adres: Gonnakraal Road, Little Brak River, 6503, Zuid-Afrika
Website: www.botlierskop.co.za/

LEES HIER VERDER 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More