Deze 10 beroepen vinden mannen en vrouwen zeer aantrekkelijk

Online op zoek naar sympathiek date-materiaal? Vergeet dan niet dat je profiel er aantrekkelijk moet uitzien. Het beroep dat je uitoefent is een niet onbelangrijk deel van jezelf. Het is dan ook een sterke troef bij het verzamelen van matches op Tinder.

Je toekomstige geliefde zal tijdens je date zeker vragen naar je diploma’s en naar je job. Maar uit een onderzoek blijkt dat voor je aan die eerste date geraakt er andere zaken dan geld mee spelen. Wat blijkt: mannen en vrouwen die een uniform dragen, zullen veel gemakkelijker matches op Tinder scoren. Een job moet vooral visueel aantrekkelijk zijn.

Vrouwen worden aangetrokken door:
1. Ambulanciers
2. Basisschoolleraren
3. Brandweermannen
4. Timmermannen
5. Fysiotherapeuten
6. Duikinstructeurs
7. Personal trainers
8. Advocaten
9. Badmeesters
10. Fotografen

Natuurlijk zijn wij mannen ook niet ongevoelig voor een dame met een spannend ogende job. Geef toe dat we allemaal een beetje in vervoering geraken bij het zien van een verpleegstersuniform of stewardess. De volgende beroepen scoren bij mannen dan ook goed op Tinder :

1. Badjuffrouwen
2. Stewardessen
3. Verpleegsters
4. Barvrouwen
5. Dansleraressen
6. Personal trainers
7. Marketingmanagers
8. Interieurontwerpsters
9. Radiologen
10. Voedingsdeskundigen

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More