Devin Brugman is het bommetje van de dag (foto’s)

Kijk en zie zelf waarom.

Er zijn zo van die zondagen dat alles een beetje tegenvalt. En dat begint soms al met het opstaan. Stel je maar eens voor. Je zaterdagavond was iets zwaarder dan je had gepland. Het voelt alsof een bijenzwerm rondvliegt in je hoofd, wanneer de wekker om zeven uur afloopt.

Zeven uur op een zondagochtend, is dat niet een beetje te vroeg? Jawel, maar uitgerekend vandaag staat de fotoshoot voor onze P-babe van volgende maand op het programma – volg onze Instagram voor ‘achter de schermen’- beeldmateriaal vandaag – maar eerst moeten we gaan kiezen.

Soit, we hadden ons dus voorgenomen om stipt om 8 uur gaan te kiezen. Maar blijkbaar hadden heel wat mensen zich hetzelfde voorgenomen, en zo staan we nog drie kwartier aan te schuiven.

Maar gelukkig zijn er dan nog dames als Devin Brugman, om het leed te verzachten. Een enkele blik op haar wulpse rondingen, en alle zondagochtendmiserie is op slag weer vergeten.

1

Image 1 of 16

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More