Derde mysterieuze monoliet verschenen op een berg in Californië

“Een gladde zilveren obelisk met drie zijkanten.”

Op 18 november spotte een helikopter een ongewoon voorwerp in het midden van een woestijn in Utah. In the middle of nowhere stond een metalen monoliet waar niemand de herkomst van kon bepalen. Vrijdag was de 3,3 meter hoge zuil weer verdwenen. Getuigen zagen hoe vier mannen de monoliet demonteerden en ervandoor gingen met de stukken. Waren zij de makers en eigenaars van het ding, of steelden ze de buitenaardse speld?

 

Ook op een bergtop in Roemenië verscheen plots een monoliet. Deze keer met mysterieuze concentrische cirkels op de wanden. Ook nu weer was de herkomst onbekend.

Vandaag bereikt ons het nieuws dat er ook een monoliet ontdekt is op een bergtop in Californië. Een lokale krant meldde dat er in het plaatsje Atascadero – tussen Los Angeles en San Fransisco – een zilveren monoliet op de top van Pine Mountain staat. Drie zijden van vijfenveertig centimeter breed, drie meter hoog.

Een derde mysterie.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More