Dennis Black Magic dumpt Shelly van Ex on the Beach

763

Ze zou zich onprofessioneel opstellen en bovendien al te zien zijn in pikante filmpjes.

Eind juni deed Dennis Black Magic vanuit de gevangenis in Leuven een opmerkelijke oproep aan de deelnemers van programma’s als Temptation Island en Ex On The Beach. “In de plaats van jezelf gratis en voor niks te laten pakken in een tv-programma waar onze jeugd spijtig genoeg ook naar kijkt, voor een kwartiertje fame, kan je beter in de voetsporen treden van wereldberoemde realitysterren als Pamela Anderson, Paris Hilton en Kim Kardashian. Ik bied hen alvast 50.000 euro voor de eeuwige roem.”

Op die oproep kwamen gemengde reacties, waarvan die van Shelly uit Ex on the Beach de meest enthousiaste was. “Direct. Ik hou van geld en ben openminded. Enkel geen poep- en plasdingen”, vond zij ervan. Dennis Black Magic zag geen graten in die voorwaarden: “In een tape die je zelf maakt met een partner die je zelf kiest, doe je zelf wat je wil. Een Patricia Paay-moment gaan we heus niet creëren. Stuur je nummer maar naar de Hulpgevangenis van Leuven.” En zo geschiedde.

Volgens Dennis Black Magic werkten er zes mensen aan een dubbelpikante tape met Shelly in de hoofdrol, tot het opeens helemaal mis liep. “Die Shelly is helemaal niet professioneel”, zei hij tegen Tv Familie. “Ze komt onze zakelijke afspraken totaal niet na. Op een bepaald moment werden we compleet genegeerd door Shelly. Ze lijkt van de aardbol verdwenen, ze laat niets meer van zich horen. Dat kán toch niet?”

Bovendien zit er nog een andere, serieuze haar in de boter. “Tijdens mijn voorbereidende gesprekken met Shelly is aan het licht gekomen dat zij er een héél rijkgevuld seksleven op nahoudt. Er circuleren al filmpjes van haar op het internet. In sommige van die filmpjes doet ze het met haar ex-vriend, in andere met een hele groep. Waarom zou ik in godsnaam goed geld investeren in iets wat gratis te grabbel is op het internet? Dat was de doorslaggevende factor waarom ik niet met Shelly wens samen te werken. Of het nu om adult-films gaat of om een flesje parfum, ik probeer hier wel een product op de markt te brengen, hé.”

Shelly’s natte droom lijkt dus niet te zullen uitkomen. Maar volgens Dennis Black Magic zijn er nog heel wat andere mensen die hebben deelgenomen aan Temptation Island en dergelijke, die ook interesse hadden in zijn aanbod. “Nog twee dames hebben ‘ja’ gezegd, via een persoonlijke brief aan mij in de gevangenis. Met hen ga ik de verdere mogelijkheden bekijken. Om wie het gaat, wil ik nog niet kwijt.”

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur