Deliveroo Belgium is opnieuw verhuisd

Deliveroo Belgium werd in 2015 opgericht. De onderneming kreeg adres in Elsene. Drie jaar later verhuisde de onderneming naar het centrum van Brussel. Vervolgens ging het naar een ander adres in Brussel en dan naar Etterbeek.

Op 9 maart van dit jaar werd beslist om opnieuw naar Brussel stad te verhuizen. De akte verscheen vandaag in het Staatsblad.

De cijfers over 2019 van de Belgische vennootschap zijn nog niet beschikbaar bij de balanscentrale. In 2018 werd opnieuw verlies geleden. Het overgedragen verlies bedroeg eind 2018 al ruim 5 miljoen euro. Er is wel voldoende kapitaal in de onderneming aanwezig.

Deliveroo is een Britse internetdienst, waarmee fiets- of scooterkoeriers aan klanten maaltijden thuisbezorgen. De maaltijden, die afkomstig zijn van een reeks aangesloten partnerrestaurants, worden besteld via de website, of met een app voor iOS en Android. De onderneming werd in 2013 opgestart, en is intussen ook actief in andere Europese landen en Azië. De Londense beursgang gisteren van Deliveroo Holdings plc draaide uit op een complete flop.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More