Delhaize verandert vis in vlees en laat klant de bonen eten

Vreemd verhaal gisteren van een lezeres van onze website. Ze belde nog enigszins geëmotioneerd met ons om haar verhaal te vertellen.

“Ik was vandaag (vrijdag dus, red.) in een filiaal van Delhaize. Ik had een paar zaken gekocht, vooral voeding zoals vis en groenten. Een tiental producten. Bij de selfscan had ik vervolgens alles netjes ingescand en betaald. Vervolgens controleerde ik mijn ticket.”

Onze lezeres zag een item op dat ticket dat ze niet gekocht had. “Het ging om bio vleesballetjes van zowat 4 euro. Dus ging ik naar het onthaal om dat aan te kaarten.” Onze lezeres vertelt dat ze geen vlees meer eet. De vis was voor haar partner.

En daar begon de heibel volgens onze lezers. “Ik werd al onmiddellijk behandeld als een dievegge. De blik in de ogen van dat personeelslid sprak boekdelen.”

De vrouw van Delhaize nam het ticket, keek in de kar en vertelde onze lezeres dat ze een product niet had ingescand. “Voor mij werd het plots duidelijk. Ik had vis gekocht en netjes ingescand en die vis werd door een computerfout plots vlees op het ticket.”

Maar het ijverige personeelslid van Delhaize zag dat zo niet. Onze lezeres: “Plots werd zelfs een assistent-manager (in opleiding volgens zijn badge) opgeroepen en werd mijn hele kar nog eens gecontroleerd. Dat circus heeft daar zeker een kwartier geduurd. Ondertussen werden al mijn gekochte én betaalde voedingswaren aangeraakt en bepoteld. En de verse vis lag ook niet meer in de koeling.”

Kortom, onze lezeres begon steeds meer te koken. “Na een kwartier hadden ze daar nog altijd niet echt door dat het probleem bij hen lag en niet bij mij. Dat personeelslid bleef meer in een computer proberen met de vis naast haar en ze riep er zelfs iemand van de visafdeling bij terwijl het volgens mij gewoon een fout was in de barcode.”

“Wat nog het meest vernederend was, was dat de andere klanten ondertussen langsliepen en mij een beetje meewarig bekeken alsof ik iets fouts had gedaan, terwijl de fout bij het grootwarenhuis lag. Dat vond ik nog het ergste, dat en dat kwartier tijdverlies voor een belachelijk en klein probleem. Die fout hebben ze ook nooit toegegeven.”

Onze lezeres wil nog meegeven dat ze diep teleurgesteld is in deze winkelketen. “Ik was en blijf fan van Delhaize, maar daar zullen ze me niet snel terugzien. Ik werk zelf in de informatica-afdeling van een multinational en ik weet dat er fouten gemaakt worden, maar laten uitschijnen dat de klant die fout gemaakt heeft en als onderneming niet onmiddellijk verantwoordelijkheid nemen, is onaanvaardbaar.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More