Delhaize blijft klanten keihard uitlachen

Een warenhuis van Delhaize is de parking aan het renoveren. Dat moet af en toe gebeuren. De overheid zou op dat punt beter een voorbeeld nemen aan die onderneming. Het verschil is uiteraard dat de onderneming over meer middelen beschikt dan die overheid.

Zoals we gisteren al schreven, heeft deze supermarkt een dakparking. Klanten worden dus naar die parking geleid door een vriendelijke en behulpzame persoon.

Eenmaal op die parking is er wel een probleem. De lift is stuk. Dat hebben we gisteren geschreven en vandaag zijn we opnieuw een kijkje gaan nemen om te zien of dat probleem al verholpen is. Je zou kunnen veronderstellen dat dit een dringend probleem is want anders kunnen de klanten met hun winkelkarren van de winkel beneden niet naar de dakparking boven gaan. Er is een trap, maar met een gevulde winkelkar is dat moeilijk. Niet iedereen kan immers een voorwerp op zijn kin dragen zoals die fenomenale Vlaming in De Cooke & Verhulst Show.

Aan de lift hangt vandaag een boodschap dat een wisselstuk besteld moet worden en dat de werking afhankelijk is van dat wisselstuk. Je zou denken dat het hier om een spoedklus gaat, maar dat is niet het geval.

Gelukkig zijn er 2 andere grootwarenhuizen in de buurt. Als Delhaize nu nog een bord zet aan de ingang met de verwijzing naar die 2 andere supermarkten, dan is het helemaal goed. Morgen gaan we opnieuw kijken.Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More