Deense presentatrice van naakte datingshow duikt zelf naakt op tijdens live tv (video)

Denemarken heeft al meerdere keren de titel van ‘gelukkigste land ter wereld’ weten te pakken.

Na het zien van het onderstaande filmpje, beginnen we stilletjes te begrijpen waarom, want zelfs de Deense prijsuitreikingen overstijgen die van de gemiddelde schouderklopjes in de mediabranche. Tijdens de Zulu Awards van de gelijknamige zender worden mensen van de Deense tv-wereld uit veertien verschillende categorieën in de bloemetjes gezet.

Over bloemen gesproken: de Deense tv-kijker wist even niet waar ie het had toen hij volgende tulpenbollen op zijn scherm zag verschijnen. De vijfenveertigjarige Ibi Støving bezorgde de mensen in de regiekamer rode oortjes, toen ze besliste om een prijs uit te reiken in haar evakostuum.

Ibi is model, actrice, zangeres en regelmatig te bewonderen op de Deense televisie. Ze is tevens de vrouw van FC Utrecht-spits Simon Makienok. Maar de Deense tv-kijkers kennen haar tegenwoordig vooral van het programma Date me naked‘, een realityshow waarin kandidaten meteen zien wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Niet alleen wou Ibi door haar fris-aan-de-vis optreden even haar programma in de kijker zetten, maar ook aantonen dat je moet blij zijn met je lichaam,  en en jezelf niet teveel spiegelen aan onrealistische en bewerkte foto’s op de social media. Zelf heeft de Deense schone wat littekens overgehouden na een borstverkleining. Moedig.

Hopelijk brengt het Maarten Breckx en Niels Destadsbader niet op gekke ideeën voor de volgende editie van de Gouden Schoen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More