Decadentie ten top: rijk model bewerkt haar Lamborghini en hoe (foto’s)

Wat doe je als je zo rijk bent als de zee diep is? De hongerigen spijzen? De dorstigen laven? De naakten kleden? Investeren in onderzoek naar kankerbestrijding?

Maar neen, ben je zot! Zulke banale dingen leveren namelijk geen likes en hartjes op. Het steenrijke Russisch model Daria Radionova vond dat een behoorlijk exclusieve Lamborghini Aventador SV in haar wagenpark niet voldoende was om op te vallen. Daarvoor liet ze de de hele carrosserie van haar Lambo bezetten met kleine Swarovski-kristalletjes. Twee miljoen stuks om precies te zijn.

De 26-jarige Russin verblijft momenteel als studente in Londen en zet er ondertussen de bloemetjes buiten in ware jetset-stijl. Iedereen ziet haar dan nu ook meteen aankomen met de blinkende, matzwarte Aventador met custom kenteken. Twee maanden tijd en maar liefst 700 manuren kwamen er aan te pas om de wagen als het ware te besprenkelen met discobolletjes van het dure soort.

In haar garage staan nog een peperdure Lamborghini Huracan en Mercedes-Benz CLS350 , beiden ook bezet met Swarovski kristalletjes.

Radionova gaat er trouwens prat op dat al haar luxe te danken is aan eigen verdienste en door elke dag keihard te werken.

“Zelfs als ik slaap, ben ik altijd bezig en denk ik altijd aan werk en geld. Ik hou van luxe, ik wil van niemand afhankelijk zijn en daarom werk ik als een gek en kan ik me veroorloven wat ik maar wil”, aldus deze meid met karakter. En als we dat niet geloven, maakt ze ons wel iets anders wijs.

Een dame die je dus best geen huwelijksaanzoek doet met een ring met een klein diamantje.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More