De Zillion: waar een pijpbeurt minder waard is dan topless paraderen

Voor de langspeelfilm Zillion worden actief figuranten gezocht.

Zillion is een epos van productiehuis FBO over de rise and fall van ‘s lands grootste discotheek ooit. In een tijd ‘waar alles nog kon’, in een universum waar seks & drugs, techno en vooral belachelijk veel geld circuleren, zijn de protagonisten op zoek naar kicks en roem, maar ook naar respect en liefde.

Zillion was meer bepaald een discotheek in de Jan van Gentstraat in Antwerpen, die bestond van 1997 tot 2002. Ze werd bestuurd door Frank Verstraeten, maar moest uiteindelijk sluiten na diverse illegale praktijken en rechtszaken rond haar medewerkers. Het gebouw waarin de Zillion gehuisvest was werd in januari 2017 afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouwproject genaamd “The Residence”.

De film Zillion wordt in de komende maanden opgenomen. Bedoeling is om de film in 2022 in de bioscopen te krijgen.

Voor een draaidag in augustus worden nog enkele figuranten gezocht. Een prostituee die een man backstage oraal bevredigt, krijgt 100 euro. Een (andere) prostituee die eveneens backstage topless rondloopt, krijgt hiervoor 120 euro. Productiehuis FBO zoekt ook nog een dealer die backstage drugs verhandelt. Hij vangt maar 75 euro.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More