De wereldtitel van deze prachtmeid slaat in als een bom (video)

Wij Belgen, zijn heer en meester in het ontduiken van bepaalde aangelegenheden. 

Maar de Noren zijn dan weer experts in het nemen van de meest pijnlijke duik. In het Frognerbadet zwembad in de Noorse hoofdstad Oslo wordt er namelijk elk jaar het wereldkampioenschap Death Diving gehouden, oftewel de meest spectaculaire bommetjes die je ooit hebt gezien.

Van cannon balls tot suicide jumps, deze stuntpiloten doen alles om indruk te maken. Hoe pijnlijker de landing, hoe meer kans je hebt op de overwinning.

De koningin der bommetjes is niemand minder dan de Zweedse Miriam Hamberg. Ze weet tijdens elke deelname een spetterende indruk na te laten.

Zo heeft ze de wereldtitel Death Diving al twee jaar achter elkaar weten binnen te slepen en dat ze geen pijn doet aan de ogen is ook mooi meegenomen.

Greta kan dan misschien niet tegen een stootje, maar haar Zweedse collega wel degelijk. How dare you?  Dat vragen we ons ook af na het zien van deze beelden.

View this post on Instagram

Juristbal på slottet 💋

A post shared by Miriam Hamberg (@miriamhamberg) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More