De Verhulstjes (zonder Ellen) richten opnieuw firma op

Gert, Viktor en Marie Verhulst hebben opnieuw een vennootschap opgericht met de klinkende naam Meneer Spijkers. Niet zo lang geleden hebben de Verhulstjes al samen een firma opgericht. Dat schreven we hier.

In de reeks Bob de Bouwer is meneer Spijker de rechterhand van burgemeester Bennebroek. Spijker zorgt ervoor dat alles naar de zin van de burgemeester is, maar hij kan haar soms nauwelijks bijhouden, waarover hij zich dan weer zorgen maakt. Spijker is dol op toneelspelen en laat geen kans voorbijgaan om op te treden. Bij de Verhulstjes gaat het wel om Meneer Spijkers in het meervoud.

De Verhulstjes (zonder Ellen) gingen vorige donderdag 4 februari langs bij de notaris. Of ze daar ook een filmploeg meehadden, zullen we binnenkort op tv zien. Gul zijn de Verhulstjes niet echt geweest: de onderneming kreeg amper 300 euro mee. Elke Verhulst moet 100 euro storten. 

De onderneming dan. De toegelaten actviteiten zijn: de uitbating van een algemeen bedrijf van immobiliën en projectontwikkeling, een patrimoniumvennootschap, een managementvennootschap en een holdingvennootschap. De oprichtingsakte van Meneer Spijkers werd vandaag in het Staatsblad gepubliceerd.
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More