De Verhulstjes in het spoor van de gendarmes van Saint-Tropez

Het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ wordt ingeblikt in de villa van Verhulst & Co in Saint-Tropez. Maar hoe is Gert daar eigenlijk terechtgekomen, en waar zal de familie verblijven? Gert in de media: “Ik ben er tien jaar geleden verliefd op geworden. Met dank aan Nicole en Hugo.”

De echte reden is uiteraard dat het gezin Verhulst met Saint-Tropez in aanraking kwam via de hilarische en nog steeds bijzonder goed te pruimen reeks van Louis de Funès over de rijkswachters van de Franse badplaats.

Er is trouwens een gelijkenis tussen de Franse acteur en Gert. De Funès werd nooit aanvaard door zijn collega’s als een volwaardige acteur en Gert heeft ooit gezegd dat hij dat gevoel had of nog heeft. Hij werd afgewezen voor de toneelschool. En kijk waarhij nu staat. Binnenkort blinkend van de zonnebrandolie tussen de strandgangers.

De echte reden waarom Gert verliefd werd op Saint-Tropez is die film van De Funès waarin Louis op zoek gaat naar dames die monokini zonnen op het strand. Hoe durven ze. We weten natuurlijk niet hoe de neuronen in de hersenen van Gert vuren, maar de klik was snel gemaakt. Nicole en Hugo? De rijkswachters van Saint-Tropez.

Nog een gelijkenis tussen Louis en Gert: Louis werd nooit als vol aanzien door de andere acteurs, maar hij was wel financieel succesvol.Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More