De ultieme survival-ervaring: ontsnappen uit winkelcentrum vol zombies (video)

Is het grootste spookhuis van de Benelux niet eng genoeg voor u? Misschien dat een winkelcentrum vol levende doden u dan wel kippenvel bezorgt!

Wilt u eens weten hoe Rick Grimes & Co. uit The Walking Dead zich voelen? Boek dan een reisje naar het Engelse graafschap Berkshire. Daar staat een verlaten winkelcentrum dat dienst doet als de lokale hel op aarde.

Zombie Shopping Mall Experience: geraak daar maar eens levend uit. Nagalmende voetstappen in lege gangen, een onheilspellende sfeer: alles klopt. Ook de levensechte zombies die volgens de site snakken naar uw hersenen, zijn niet van echte ondoden te onderscheiden. Velen van hen waren figurant in zombie walks in Londen en speelden mee in horrorfilms als The Zombie Diaries en Outpost.

Groepen van maximum twintig personen, hoeven de vijand niet met hun blote handen te lijf te gaan. Alle deelnemers krijgen airsoft-wapens. U mag daar niet mee op de zombies hun hoofd mikken: het zijn tenslotte ook maar mensen. Aangezien het eerder de slome zombies uit The Walking Dead zijn, heeft u tijd genoeg om te mikken.

Deelname kost £ 139,- per persoon en u kan hier de beschikbare data raadplegen. Propere onderbroeken moet u zelf meenemen.

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More