De ultieme race tussen Vin Diesel en Jeremy Clarkson (video)

In normale tijden was het nu al uitkijken naar ‘Fast & Furious 10’, omdat het negende deel bestemd was om in mei 2020 uit te komen.

Maar dit jaar is niets normaal en moeten fans wachten tot april 2021 om weer te kunnen genieten van de race-fratsen van Diesel en co. Hoofdrolspeler en producer Vin Diesel wil echter zijn meest succesvolle franchise nog zo lang mogelijk uitrekken dat hij het wel ziet zitten om de saga nog generaties lang te laten voortleven.

Zo zal het tiende opgesplitst worden in twee delen en gaan er geruchten de ronde dat één van de komende sequels zich in de ruimte gaat afspelen. Cars in space? Tja, waarom niet. Daar het eerste deel uit 2001 zich nog een beetje serieus nam, is de Fast & Furious uitgegroeid tot een parodie van zichzelf. Alles kan en mag in dit filmuniversum.

Amazon Prime beseft dat ook en ze zijn erin geslaagd via een knappe video-edit niemand minder dat de autokenner met de grofste bek ter wereld in de film te smokkelen.

 Vin Diesel vs Jeremy Clarkson oftwel The Fast & The Furious vs The Grand Tour… dat kan niets anders dan vonken opleveren.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More