De snelste game-PC heeft een topsnelheid van bijna 10 kilometer per uur (video)

Wat bepaalt de snelheid van een pc?

IT-nerds zullen natuurlijk uren discussiëren over het type processor, werkgeheugen, moederbord, videokaart of harde schijf dat je in een bak moet steken om alles uit je gemodificeerde pc te halen. Voeg daar dan ook maar vier wielen aan toe.

Volgende computer doet Elon Musk nog meer zaakjes in de lucht schieten dan alleen maar een treintje satellieten. YouTuber Marques Brownlee stelt in zijn online webserie een heel bijzondere gaming-pc voor. Namelijk eentje in de behuizing van een rijdende Tesla.

De ‘auto’ heeft aardig wat power onder zijn motorkap: een processor met 12 cores, 32GB aan RAM en een Geforce RTC 2080Ti. Alle ingangen voor het toetsenbord, muis en een beeldscherm zijn verwerkt in het interieur. Onder het het stuur meer exact te zijn.

Maar de gaming-pc gooit vooral hoge ogen omdat je er daadwerkelijk mee kan rijden, mits je wel heel klein van stuk bent. Deze mobiele computer kun je naar een locatie naar keuze rijden, aansluiten en gamen maar.

Brownlee noemt het niet voor niets de ‘Snelste Gaming PC ter wereld’, er is namelijk geen andere game PC ter wereld die de politie aan de kant kan zetten voor een bekeuring. Laat het blazen wel aan de ventilators over.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More