“De Rellen in Nederland zijn veroorzaakt door actiegroepen van de overheid.” (video)

Nederlandse doemdenker waarschuwt voor een groot complot en gaat helemaal over de rooie.

Danny is ervan overtuigd dat de rellen in Nederland zijn georkestreerd door de Nederlandse overheid. De man is van de sociale media geflikkerd en begrijpt niet waarom. In een ultieme poging wil met een video nog alle Nederlanders en buurlanden waarschuwen voor het grote complot dat zich voltrekt.

De Nederlandse Frank Vandenbroucke, de Nederlandse vice-premier en minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonghe, zal volgens de man de macht nemen en de bevolking zelfs naar kampen sturen. Ook alle huisdieren zullen worden afgemaakt, als De Jonghe dat beslist. De rellen dienen dus – volgens Danny – een hoger doel en zijn een constructie van de overheid. Hij laat zich dan ook helemaal gaan in zijn videoboodschap. De klank is overstuurd, want Danny heeft alleen maar een aan-uitknop en spreekt/roept net iets te hard. Blijf vooral kijken, want aan het einde gaat de wilde waarzegger helemaal over de rooie.

Of zou hij toch gelijk hebben?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More