De ‘No Time To Die’-racebaan met iconische James Bond-wagens (foto)

Die James Bond toch, hij heeft het zo druk steeds met de wereld te redden en bloedmooie dames kennis te laten maken met zijn Walther LP53 dat hij nauwelijks te tijd heeft om te sterven.

No Time To Die is uitgesteld tot in november 2020, maar de bijhorende merchandising draait al op volle toeren. In deze 25ste Bond-film duikt de Aston Martin Valhalla op. Een wagen van ongekende klasse en onder de motorkap een twin-turbo V6-benzinemotor met elektrische ondersteuning. 

Volgende racebaan heeft gelukkig geen elektrische ondersteuning nodig, tenzij de batterij weer volledig leeg is. De Micro Scalextric James Bond No Time to Die Race Set komt met twee wagentjes die steeds een prominente rol hadden in de langste spionnenreeks ooit.

Een Aston Martin DB5 en een Jaguar XF. Vintage Bond vs. moderne Bond als het ware. Aan jou om te beslissen welke 007-wagen aan het langste eind trekt. De racebaan meet vier meter en kan opgesteld worden in tien verschillende layouts.

Voor 50 euro heb je weer een pareltje om toe te voegen aan jouw Bond-collectie. Het kost in ieder geval minder dan het onderhouden van een Bond-girl.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More