De nieuwste bedreiging in ‘Riverdale’ is niemand minder dan ‘The Predator’ (foto’s)

Riverdale is bij tieners wellicht een van de populairste Netflix-series van het moment.

Riverdale is gebaseerd op de populaire Archie Comics met in de hoofdrol Archie Andrews (KJ Apa), Betty Cooper (Lili Reinhart), Veronica Lodge (Camilia Mendes) en Jughead Jones (Cole Sprouse). Riverdale wordt geproduceerd door zender CW en de opnames van Riverdale vinden plaats in het prachtige Vancouver.

Riverdale is een plek vol met moordmysteries, drugsbendes, maffiabazen en geile tieners. De slechteriken zijn er steeds mensen. Enfin, min of meer toch.

In de comics gaan ze echter nog een stapje verder. Zo verschijnt er binnenkort weer een crossover tussen Archie en The Predator. The Predator is trouwens een graag geziene gast in crossovers. Zo mocht hij het al opnemen tegen Alien, Batman, Tarzan, The Thing, Superman en nu weer tegen de roodharige tiener, want het is de tweede keer dat er een crossover is tussen beide iconen. Wellicht heeft de populariteit van de Riverdale-serie daar iets mee te maken.

Of Archie de hulp van Arnold Schwarzenegger zal moeten inroepen, moet je zelf maar lezen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More