De naakte meiden van Dubai doen het nog een keertje over in Turkije (foto’s)

“Wij bepalen zelf wel of we fouten willen maken.”

“We weten wel dat het geen goed idee is om naakt te poseren in moslimlanden” zegt Julia Vetrova die eerder in haar evakostuum op een balkon in Dubai stond. “ Maar we willen onze onze eigen fouten maken, om ons lesje echt te leren.” Het is een redenering die moeilijk te volgen is, maar who cares !

Zes Oekraïense dames besloten na Dubai nog een keer naakt te ‘stunten’. De Turkse krant ‘Lider’ komt met het bericht dat – ondanks de volledige Covid-19 lockdown – een aantal modellen op een luxe yacht naaktfoto’s van mekaar maakten in de baai van Göcek. Volgens een getuige waren er twee op het dek aan het vrijen.

Het vrolijke zestal werd door de Turkse politie aan de tand gevoeld, maar is ondertussen terug in Kiev. Buitenlanders mogen in Turkije – ondanks de lockdown – zich toch vrij bewegen als ze een bewijs kunnen voorleggen van een negatieve test. De deinitie van ‘vrij bewegen’ hebben ze misschien een beetje te ruim geïnterpreteerd.

Volgens de modellen namen ze gewoon enkele foto’s en kwamen die op de een of andere manier in de pers terecht. En op de een of andere manier komen ze er nog maar een keer mee weg. Op naar de volgende stunt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More