De mooiste lange vrouwenbenen verzameld op één Instagram-account (foto’s)

Wat is nu het verschil tussen een  billen- en een borstenman?

Volgens onderzoek hebben beiden een aantal specifieke kenmerken.

Zo lezen liefhebbers van het vrouwelijke decolleté veel sportmagazines. Ze staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Gek genoeg vinden borstenmannen onafhankelijkheid en individualisme zeer belangrijk terwijl borsten altijd in paar komen. Ook zijn ze snel geneigd ergens verslaafd aan te raken. Wellicht door al dat staren.

Mannen met een verlangen naar een flinke bilpartij hebben dan weer een behoefte aan netheid en organisatie. Dit type venten zijn niet te vinden voor het halve werk. Ze werken hard en proberen hun leven zo goed en gestructureerd mogelijk te leven. De billenman is geboren om te presteren en is stiekem gewoon obsessed door het verboden gebied dat schuilt tussen de benen. Het zit in z’n natuur.

De eerste reeks mannen hebben we al voldoende in de bloemetjes gezet, nu eens hoog tijd om ook de bewonderaars van het langere werk te verwennen.

Wat zeg je bijvoorbeeld van het Instagram-account Love Long Legs. Niet alleen foto’s met bloedmooie dames, maar tevens zijn ze ook voorzien met benen om u tegen te zeggen.

Enjoy en… met de voetjes op grond blijven he!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More