De Mensen zoekt mannen met baarden voor nieuwe reeks Diamonds

Productiehuis De Mensen zoekt nog mannen met baarden voor de reeks Diamonds.

Volgend jaar zal op Eén en Netflix die internationale fictiereeks Diamonds te zien zijn. Het wordt een coproductie van het Belgische productiehuis De Mensen en het Israëlische Keshet International.

De reeks “Diamonds” volgt de strijd van de Joodse familie Wagner, een van de meest invloedrijke families in de Antwerpse diamantindustrie. Wanneer de jongste zoon zelfmoord pleegt, keert zijn vervreemde broer Noah terug naar huis en probeert hij de familiezaak in leven te houden. Daarbij gebruikt hij echter methodes die allesbehalve orthodox zijn, in een wanhopige poging om hem en zijn familie te redden.

De regie valt in handen van Rotem Shamir, die samen met Yuval Yefet ook het scenario schreef, beiden bekend van onder meer Fauda en Line in the sand. Gezien de unieke samenwerking en het internationale allure van de reeks zal er zowel Nederlands, Engels als Jiddisch gesproken worden. Behalve een spannende reeks voor het Vlaamse publiek, zal met Diamonds ons lokaal talent wereldwijd in de kijker kunnen worden gezet.

“Ik ben trots dat we met Eén dit nieuwe fictieproject, dat zich afspeelt in Antwerpen, samen met Netflix kunnen maken. Diamonds is een unieke samenwerking: het Vlaamse talent van productiehuis De Mensen gecombineerd met het internationale Keshet”, verklaarde Olivier Goris, netmanager bij Eén, eerder. “Met deze nieuwe reeks kunnen we ons lokaal talent internationaal in de schijnwerpers plaatsen, en tegelijkertijd een meeslepende misdaad- en dramareeks naar heel Vlaanderen brengen.”.Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More