De meest sexy boerinnen uit Nederland, verzameld in één kalender (video)

We naderen weer het einde van het jaar en dat zijn hoogdagen voor de kalenderverkopers. Mocht de combinatie heiße Jungfrauen en karpers niets voor jou zijn, dan misschien wel wulpse Miepjes en gemolken uiers?

Krijg nou de tering! Onze noorderburen hebben smaak. Onderstaande dames lijken wel covermodellen van ons eigenste online magazine, maar niets is minder waar. Het zijn beeldschone boerinnen met grote bloemkolen die je, zo zegt de organisatie, nooit in de bladen of modeshows zal zien. Dit jaar hadden zich maar liefst 311 boerendochters aangemeld en tegenstelling tot vorige jaren, zijn er geen Belgische boerinnen van de partij. Maar voor het eerst is er wel een editie met mannelijke boeren die trots staan te pronken met hun mestriek, dus voor iedereen wat wils.

De voornaamste reden achter deze kalender? Te veel ammoniakuitstoot, onacceptabele werkwijzen, landbouwmachines die nesten vernielen, strenge politieke regelgevingen en dierenleed. Veel meiden van het platteland willen komaf maken met de negatieve berichtgevingen voor en over de agrarische sector. Ze hopen met deze kalender dit doel te bereiken. Hieronder alvast een kijkje achter de schermen. De kalender zelf is online te bestellen voor 14,95 euro.

We weten niet hoe met jou zit, maar we hebben opeens enorme trek in een glas melk.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More