De meest seksuele getinte emoji ooit is nu te koop als sausflesje (foto)

In deze tijden moet je echt voorzichtig zijn met het gebruik van emoji’s op social media. Vraag maar een zekere ex-Miss België.

Maar geen enkele emoji die zo dubbelzinnig kan opgevat worden als de paarse aubergine. Zelfs Mark Zuckerberg heeft ooit toegegeven dat hij geschrokken was van het feit dat de aubergine en de perzik bijna nooit worden gebruikt om te verwijzen naar de groente en het fruit.

De aubergine is op de een of andere manier hét fallussymbool uit het emoji-alfabet geworden. Verwonderlijk, aangezien er nog een deel suggestieve voedingsproducten beschikbaar zijn als emoji, denk maar aan de wortel, peper, stokbrood en zelfs gefrituurde garnaal.

Facebook en Instagram hebben dan ook het gebruik van ‘seksueel getinte’ emoji’s onmogelijk gemaakt. Maar geen nood, want nu is er de mogelijkheid om een levensechte paarse aubergine-emoji aan te schaffen en dat in de vorm van een knijpflesje.

Purple Eggplant Sauce Bottle van Bubblegum Stuff is zo groot als een standaard ketchup-fles en je kan ze vullen met eender welk lekker goedje. Mayonaise zal natuurlijk volgens ons de voorkeur geven.

De perfecte ijsbreker aan tafel wanneer je een flinke kwak loost op het bord van je date.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More