De meest indrukwekkende Super Bowl-trailers en reclamespots op een rijtje (video)

5 miljoen euro op tafel leggen voor een spot van amper 30 seconden tijdens de Super Bowl?

Geen probleem voor deze filmstudio’s, want ze bereiken hiermee een doelpubliek dat hun wildste dromen overtreft.

Met een kijkerspubliek van 120 miljoen Amerikanen en 160 miljoen buitenlanders betalen bedrijven en studio’s astronomische bedragen voor een spotje.

Ze zijn ook niet vies met onze nostalgische gevoelens te spelen en acteurs onder het stof uit te halen om hun rol van weleer nog eens op te pikken. Zo herbeleeft Bill Murray weer elke dag opnieuw in een reclamespot gebaseerd op Groundhog Day, maar deze keer met een twist. Ook Breaking Bad acteur Bryan Cranston zal een aardig zakcentje gekregen hebben door in een kleine parodie van The Shining te spelen.

2020 wordt trouwens weer een goedgevuld jaar als het op mega-blockbusters aankomt, als we onderstaande trailers mogen geloven. Maar ook alle hens aan dek voor Disney+ die met hun Marvel-spin offs willen bewijzen dat The Mandalorian niet de enige reden moet zijn om een abonnement te nemen op hun streamingdienst.

We kijken er al naar uit, maar onze portemonnee iets minder.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More