De kontjesploeg slaat weer toe (foto’s)

De Dubai-kontjes alweer gearresteerd voor onzedig gedrag.

Drie meiden van de ondertussen befaamde Dubai-konten-club zijn in Montenegro aangehouden omdat ze elkander op de openbare weg nat spoten met een brandweerspuit. Diana Oksanich, 19, Ruslana Kovkova, 21, en Viktoria Rohalchuk, 21 mochten het komen uitleggen op het kantoor. Ze kregen een boete van 450 euro.

Ook de Oekraïens-Amerikaanse playboy/zakenman Vitaliy Grechin werd even vastgehouden. Eerder mocht hij 22 dagen lang ontbijten achter de tralies voor zijn Dubai-shoot Hij verklaarde achteraf dat dat een vergissing was, maar was niet te beroerd om een video van de ‘event’ aan de hoogste bieder te verkopen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Casting Direct UK (@castingdirectuk)


Blijkbaar hebben die beelden de nodige centjes opgeleverd, want Grechin wilde het nog een keer overdoen in Montenegro. Met succes: de spuitfoto’s gaan de wereld rond. De dames hebben ondertussen de de bekendste kontjes ter wereld. Onlangs schonken ze die het Britse voetbalteam om hen te steunen in het EK.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Bookielink (@bookielink)


Op naar de volgende arrestatie.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More