De Kevin van Home Alone doet een beetje raar

Macaulay Culkin komt niet meer aan de bak.

Culkin is zo vereenzelvigd met de Kevin van Home Alone dat hij alleen nog in de pers komt met schandaaltjes. De gevallen acteur was destijds nogal ‘close’ met Michael Jackson, verdedigde hem zelfs op zijn proces en komt nu nog een keer met de verklaring dat er tussen hem en de King of Pop nooit iets seksueels is gebeurd. “Het is bij mij niet gebeurd, ik heb het niet bij anderen zien gebeuren en ik heb geen reden om te denken dat er iets gebeurd is.”, zegt Culkin in Esquire

foto:YouTube

Macaulay is peter van Paris Jackson, de dochter van Michael. Om de een of andere reden, moest hij dat toch nog eens kwijt.

Culkin deed onlonags nog een autitie bij Quentin Tarantino voor de film ‘Once Upon A Time…In Hollywood’. Maar dat was volgens Culkin zo slecht dat hij zichzelf ook niet had aangenomen. Het was zijn eerste auditie in 8 jaar.

Vorig jaar liet de Kevin zich nog eens opmerken met een Tweet. Toen bekend werd dat er een reboot van Home Alone kwam, postte hij een foto van zichzelf waarop hij liet zien hoe Home Alone er op dit moment zou zien. Een vreemde jongen, met een vreemd gevoel voor humor.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More