De Ken is Barbie geworden

Verslaafd aan ijdelheid.

Rodrigo Alves is niet echt gelukkig met de manier waarop hij geboren is. Alves is nu 36 en zwierf de hele wereld rond om zichzelf te creëren. In een eerste fase van zijn leven gaf de man een fortuin uit om op Ken – het vriendje van Barbie – te lijken. Maar daar stapt hij nu vanaf. Rodrigo heeft besloten om zijn mannelijkheid over de haag te gooien en gaat nu volop voor de look van Barbie. Hij blijft in de familie dus.

Voor de Barbie-look moet hij niet alleen zijn six-pack laten weghalen – die hij heeft laten monteren onder zijn huid – maar heeft hij ook borstjes enzo nodig. Of hij voor de volledige transformatie wil gaan, is niet bekend, maar wie Rodrigo volgt, weet dat hij voor een full-option kiest.


Onlangs passeerde hij in ons land bij dokter Bart van de Ven van de 2passclinic,  voor een Facial Feminization Surgery. Ook al heeft Rodrigo niet meteen de looks van een rauwe vent, toch heeft ook hij last van mannelijke trekjes. De neus van een vrouw is nu eenmaal wat korter, de wenkbrauwen liggen wat hoger, de oogkassen zijn wat groter en het gezicht is ovaler. Werk aan de winkel dus.

Maar, straks kan Rodrigo wel heerlijk met zichzelf spelen als Barbie.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More