‘De Kemping’: kamperen met droge humor

Humaninterestprogramma waarin negen jongeren samen met creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste vanuit het niets een camping opstarten én uitbaten.

Dan klinkt het wel duizend keren: “Vrolijke vrienden dat zijn wij.”

Zomer 2020. Negen jongeren stappen een weide op, ergens in de Kempen. Zij gaan hier de komende twee maanden een camping bouwen én uitbaten, onder leiding van creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste. Het zijn jongeren die moeilijk werk vinden. Twee maanden lang trotseren ze hittegolven, stortbuien én COVID-19. Ze poetsen douches en toiletten, baten het campingcafé uit en organiseren bingowedstrijden. En ze leren met elkaar samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen, om zo een betere kans op de arbeidsmarkt te krijgen… In deze aflevering maken we kennis met hen, ontdekken we de lege wei die stilaan een camping wordt, en gaan we dieper in op de ontgoochelingen en toekomstverwachtingen van Jelle (32) en Misha (22).

Seizoen 1, aflevering 1/7

EEN / 15 april, om 20:35 -21:25 : ‘De Kemping’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More